Kaj je Life Tuner?

Life Tuner® je majhen generator magnetnega polja, ki oddaja naravno frekvenco in nudi podporo pri številnih težavah v življenju, kot so težave s spanjem, stres, pomanjkanje koncentracije ali utrujenost. Naprava ima na voljo osem programov za različne namene, od sproščanja do stimuliranja. Ustvarjena nihanja neposredno vplivajo na vegetativni živčni sistem. Po rahli stabilizaciji se izboljša pozornost, boljša je sposobnost sproščanja. Iz dneva v dan so opazni pozitivni učinki. Splošno počutje se znatno izboljša, ker zelo vpliva tudi na kakovost življenja.

Kljub stresu, končno odločni in fit!

Kako deluje Life Tuner?

Obstoj naravnih magnetnih valov v okolju je znanstveno dokazan že več kot tisoč let, zaradi česar je njihovo raziskovanje eno najstarejših znanosti v naši družbi. Life Tuner® posnema naravno magnetno nihanje – t.i. Schumannove oscilacije. Odkril in izmeril jih je nemški znanstvenik Otto Schumann in s tem določil naravno frekvenco planeta Zmelje. Izmerjena frekvenca je odvisna od razdalje med površino zemlje in začetno plastjo ionosfere (pribl. 60 km nad površino zemlje). V tem segmentu potekajo vse atmosferske aktivnosti, nastaja električna napetost in razelektritve, kar nato povzroči tovrstne oscilacije in resonance. Ionosfera nas ščiti pred kozmičnimi sevanji iz vesolja ter deluje kot ovoj od katerega se odbijajo ustvarjena naravna valovanja. Schumannova resonanca ustvarja ugodno biosfero za življenje, človeku zagotavlja ravnovesje, dobro počutje, mirnost in zdravje.

Te oscilacije so pomembne za uravnavanje človekovega bioritma in vplivajo na človekov vegetativni živčni sistem. Tovrstna nihanja pripomorejo, da ostanemo aktivni in se dobro počutimo. Life Tuner oddaja šibke signale, ki pomagajo celicam v telesu vzpostaviti naravno frekvenco oziroma energijo zemljine atmosfere, ki je dokazano konstantna, in sicer 7,83 Hz. Izmerjena frekvenca v naravi je zelo šibka, in lahko dnevno niha. Pogosto jo zaokrožujemo na 8 Hz, saj je njeno delovanje odvisno od mnogih dejavnikov v okolju, kot je delovanje sonca, razelektritve ozračja oziroma udarci strel, itd.. Signal, ki ga zaznavamo ni samo eden, temveč se v naravi istočasno pojavlja več signalov v razmikih po 6 Hz, t.j. 8, 14, 20… in vse tja do 45 Hz. Pri tem se tipični dnevni razpon odvija med 7,2 in 8,8 Hz in sovpada z delovanjem človekovih možganov. Naši možgani delujejo kot samostojni elektromagnetni sistem, ki je sinhroniziran s Schumannovim resonančnim signalom, ki nenehno stabilizira aktivnost možganskega valovanja.

Kdo lahko uporablja Life Tuner?

Uporabljajo ga lahko otroci in odrasli, brez omejitev

Jet lag

Pogosto potujete z letali, ste poslovni potnik, ali pa lahko uživate v počitnicah šele po nekaj dnevih? Ali imate težave z ”jet lagom” kot mnogi drugi in se po prihodu ves čas počutite popolnoma zmedeni? Niste sposobni zaspati in ne morete biti aktivni, kot običajno? Drug časovni pas, spreminjajoče se podnebje in neudobje pri dolgih poletih – vse, kar res želite storiti, je, da odidete v hotel in za nekaj časa zaspite? Dolga potovanja delujejo stresno na organizem. Life Tuner®, ne glede na to, v katerem časovnem pasu potujete, lahko pozitivno vpliva na vašo biološko uro. Vaš biološki ritem sinhronizira s t.i. cirkadialnim ritmom na vaši novi lokaciji, tako, da se vaš vegetativni živčni sistem hitro umiri. Ponovno ste v ravnovesju in v harmoniji s samim seboj in okoliškim svetom.

Bodite tukaj in zdaj z napravo Life Tuner®!

Težave s spanjem

Življenje je vse bolj hrupno, polno izzivov, impulzov, srečanj, vprašanj in ljudi. Vodstveni delavci, podjetniki, delavci v izmenah in ljudje, ki pogosto potujejo z letali, dobro poznajo znano težavo; da se ne morejo sprostiti, zaspati ali spati vso noč. V teh časih takšni problemi prizadenejo skoraj vsakogar. Živeti kakovostno je vsakdanji izziv. Dobro je vedeti, da pri tem lahko pomaga Life Tuner®. Pred spanjem ga položimo v bližino vratu ali glave ter pustite, da opravi svoje delo. Med spanjem telo vzpostavi naravno ravnovesje zato ste naslednji dan spočiti in se dobro počutite.

Sprostite se in nadaljujte življenje po pravi poti!

Ste vedeli, da vse celice v telesu uporabljajo energijo in jo porabljajo za vse življenjsko pomembne procese, ki se odvijajo v našem telesu. Za usklajeno delovanje vseh organov je pomembna tudi Schumannova resonanca, ki je v okolju v katerem živimo vse bolj primanjkuje. Pomembnost Schumannovih resonanc so odkrili tudi pri poletih v vesolje, kjer so bili astronavti dlje časa izpostavljeni kozmičnemu sevanju ter pomanjkanju naravnih frekvenc in s tem podvrženi izgubi življenjske moči in boleznim. Zato so kmalu v vesoljska plovila začeli nameščati naprave, ki so oddajala naravne frekvence oziroma Schumannovo resonanco. Tudi v našem vsakdanjem okolju Life Tune nadomesti pomanjkanje tovrstnih frekvenc, saj ga zaradi svoje priročnosti lahko kjerkoli uporabljate.

Stres in nervoza

Ste si zadali veliko nalog, ki jih morate opraviti? Ste pred velikimi trenutki, pomembnimi dnevi ali izzivi nervozni? Imate polne roke dela in naporen življenjski ritem? Vaša koncentracija se čez dan zmanjša, ste izčrpani in hitro pod stresom? Spirala, ki vodi navzdol in se v najslabšem primeru konča z izgorelostjo. Na srečo lahko te probleme rešite z napravo Life Tuner®. Poleg tega lahko Life Tuner® zmanjša čustveno napetost, nervozo in živčnost (npr. pri opravljanju izpitov), vremensko občutljivost, ali pomanjkanje koncentracije.

Ste vedeli, da ima Schumannova resonanca velik vpliv na življenje, počutje in odzivanje vseh živih bitij? Zakaj je v svetu tako veliko slabih medsebojnih odnosov, stresa, bolezenskih stanj, težav s spanjem, depresij. Eden izmed razlogov zato je tudi pomanjkanje naravnih frekvenc v našem vsakdanjem okolju, saj jih vsa sodobna tehnologija in umetno ustvarjeno okolje v katerem živimo duši in uničuje. Elektro-magnetno sevanje elektronskih naprav, ki jih dnevno uporabljamo, na nas delujejo zelo obremenjujoče, to pa povzroča zmedenost, slabo počutje in na dolgi rok razvoj različnih bolezni. Frekvenca osmih hertzov je zapisana v vseh celicah, možganih in organih, med njimi pa poteka komunikacija, ki ustreza valovni dolžini Schumannove resonance.

Pojav anksioznosti

Mnogi trpijo zaradi anksioznosti pred pomembnimi dogodki, kot so izpiti, ali pomembni sestanki. Kljub vsem pripravam se bojimo, da zaradi stresa, ki nam ga povzroča anksioznost, nečesa nismo sposobni izvesti. Z napravo Life Tuner® vam ni treba več skrbeti za ta problem. Life Tuner® vam lahko pomaga, da ostanete mirni in osredotočeni, zmanjšate skrbi pred izpiti, pomembnimi sestanki, nastopi in podobnimi dogodki. Sprošča vas v trenutkih tesnobe, tako da lahko razmišljate in ostanete jasnih misli.

Imejte stres pod nadzorom!

Life Tuner® ima 8 vnaprej nastavljenih programov, ki jih lahko uporabite glede na želene učinke saj z njimi lahko dosežete ravnovesje in obnovo vašega organizma, kot podporo za boljšo koncentracijo, učenje in umsko delo. Deluje tudi protibolečinsko ali stimulativno, pospešuje obnovo organov in hitrejše okrevanje po psihični izgorelosti. Vsak program na lestvici je učinkovitejši od prejšnjega, zato lahko programe izbirate glede na trenutno potrebo oziroma glede na priporočila, ki so navedena v priloženih navodilih. Life Tuner® lahko uporabite vedno ne glede na vaše počutje.

Športne aktivnosti

Želite spodbuditi in okrepiti
svojo fizično učinkovitost? Želite biti bolj konkurenčni in se po fizični aktivnosti bolje sprostiti in hitreje regenerirati? Tudi v teh primerih vam lahko podporo nudi Life Tuner®, saj vam omogoči zdravo počutje in vrhunsko formo.
Športniki lahko pred tekmovanjem povečajo svojo zmogljivost in izboljšajo zbranost in s pomočjo naprave Life Tuner® optimizirajo fazo sprostitve in regeneracije po tekmovanju. Programi v vrstnem redu od št. 5 do št. 8 imajo vse bolj spodbuden učinek in lahko učinkujejo na povečanje fizične motivacije.

Pomanjkanje koncentracije

“Kako lahko izboljšamo koncentracijo?” … je eno od najpogostejših vprašanj v spletnih iskalnikih. Želite končati svoje naloge, pa ne veste, kako, ali kje začeti? Časovni pritiski vam vzamejo energijo in moč. Včasih lahko zastavljene naloge prestavite na kasneje, vendar pogosto tega ne morete, ker se morate držati rokov. Life Tuner® vam daje energijo, ki vam omogoča, da svoje delo končate kvalitetno in z zanosom, in da pri tem ostanete skoncentrirani. Life Tuner® vam pomaga, da se sprostite in pomirite. Le intenzivna sprostitev omogoča, da ste naslednji dan spočiti in ponovno osredotočeni na svoje naloge. Life Tuner® povrne telo in organizem v ravnovesje ter vam daje moč, da lažje premagate vsakodnevni psihični stres.


Zahvaljujoč napravi Life Tuner® ste lahko ponovno odločni.

Preglednica o uporabi in učinkih

Pri uporabi zgoraj naštetih programov moramo upoštevati raznolikost človeškega organizma in s tem tudi odzivanje pri uporabi naprave. Vsak človek je drugačen in tudi reagira drugače. Čez dan, skoraj vsi otroci in približno 70% odraslih pokaže reakcijo uravnavanja in stabilizacije na programe št. 3 in št. 4.  
Ljudje z znatno povečano aktivnostjo vegetativnega živčevja (nagnjenost k potenju rok, notranji nemir, povišan srčni utrip) reagirajo uravnoteženo in se stabilizirajo na programe št. 2 oziroma št. 3 pri uporabi čez dan, in ljudje z izrazito zmanjšanim vegetativnim živčnim delovanjem (znižan srčni utrip) na programe št. 5 oz. št. 6. Če ste pri uporabi v dvomih, vsak program najprej preskusite in nato v primeru neučinkovanja izberite drug program. Če je bil izbrani program premočan, lahko občutite rahlo napetost, ki takoj po izklopu naprave izgine.

Naj bo Life Tuner vaš sopotnik dobrega počutja

Life Tuner je na voljo v priročni embalaži skupaj s slovenskimi navodili in polnilnim mikro USB kablom

Zelo primeren tudi kot darilo

Spremljajte Life Tuner

Life Tuner z vami, kjerkoli in kadarkoli!

Cena 319,00 €

Ker nismo davčni zavezanec, DDV ni obračunan v skladu s 1. odstavkom 94. člena ZDDV, zato je navedena cena končna.
Izdelek je trenutno mogoče kupiti le osebno v Studiu MERIDIAN

Vsebina paketa

Tehnične specifikacije

Naprava ima 2 leti garancije (garancijski pogoji so navedeni v priloženem garancijskem listu, ki ga prejmete ob nakupu).
CE certifikat dokazuje, da je bil izdelek ocenjen in da izpolnjuje vse zahteve EU glede varnosti in varovanje okolja.